Avís Legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Nom empresa: PÀDEL PALAFOLLS
Raó social: ADENIP PROJECT 4 SL
NIF: B10609964
Adreça: CRTA BV682 ACCÉS A COSTA BRAVA KM. 2 08389 PALAFOLLS - BARCELONA
Telèfon: 616484484
Email: padelpalafolls@gmail.com
Registre Mercantil de Barcelona, Tom 48352, Foli 7, Fulla B 581096, Inscripció 1ª.

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB
La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.
El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.padelpalafolls.com


LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre ADENIP PROJECT 4 SL, d’ara endavant el RESPONSABLE, amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.


US I ACCÉS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb el RESPONSABLE o qualsevol de les seves delegacions.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat del RESPONSABLE i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit del RESPONSABLE.


CONTINGUT WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
El RESPONSABLE es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

El RESPONSABLE no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat del RESPONSABLE. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web del RESPONSABLE té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.


CONDICIONS GENERALS DE RESERVA
Les reserves de les nostres pistes de pàdel es duen a terme mitjançant l’aplicació “Playtomic”, propietat de l’empresa PLAYTOMIC SL amb CIF B84604792, i podran trobar informació sobre les condicions generals de les reserves a https://playtomic.io/legal-conditions . En aquest sentit, us informem que ADENIP PROJECT 4 SL no farà cap gestió en el procés de compra.